Facebook Groep

Je wil graag weten hoe anderen hepatitis B en C een plaats in hun leven geven? Je hebt behoefte aan steun en bemoediging? Je wil op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Op de Hepafocus FacebookGroep kan je informatie, gedachten, ervaringen en gevoelens delen met lotgenoten. Je leest er ook alle nieuwsitems betreffende hepatitis B en C.

Om ieders privacy te waarborgen is deze FacebookGroep een GESLOTEN en tevens GEHEIME groep. Wat wil dat zeggen? Een gesloten en geheime Facebookgroep kan niemand terugvinden. Ook zal op jouw Facebookpagina nooit vermeld worden dat je lid bent van de Hepafocus FacebookGroep. Ook als je iets post, zal dit op jouw facebookpagina niet te zien zijn.

Lid worden van de geheime groep Hepafocus FacebookGroep kan enkel op uitnodiging van de beheerder. Dus als jij lid wil worden klik dan onderaan op ‘Ik wil lid worden van de Hepafocus FacebookGroep’.

PRIVACYREGELS VAN DE GEHEIME FACEBOOKGROEP

Wie kan lid worden? Iedereen die met HBV en HCV geconfronteerd wordt én door de beheerder wordt uitgenodigd.
Wie kan zien wie lid is van deze groep? Alleen leden
Wie kan berichten posten in de groep? Alleen leden
Wie kan de groep vinden via zoeken? Niemand

SPELREGELS

Om de ‘gesprekken’ in deze Facebookgroep vlot te laten verlopen, respecteren de deelnemers een aantal regels.

  • Alle berichten zijn de persoonlijke meningen en de gezichtspunten van de groepsleden. De vzw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van berichten van haar groepsleden.
  • Iedereen is ertoe gehouden de ethische code en de ‘regels van welvoeglijkheid’ te volgen, niet te discrimineren en respect voor elkaars mening te tonen.
  • Je mag je mening geven over kwesties rondom hepatitis B/C, echter zonder daarbij namen te noemen waardoor anderen in diskrediet kunnen worden gebracht.
  • De deelnemers houden er rekening mee dat de Facebookgroep besloten en geheim is. Informatie uit de Facebookgroep kan nooit worden gebruikt of verspreid.
  • Door in te stappen in deze Facebookgroep verklaar je je akkoord met de regels en de voorwaarden. Als je deze regels niet respecteert, kan je als lid worden geschrapt.

Ik wil lid worden van Hepafocus FacebookGroep